Kommande vinprovningar

Nyhetsprovning (Öppet vin)

Sektion Göteborg
Typ Nyhetsprovning
Plats Kvibergs Kantin, Övre Kaserngården 12  
Datum/tid 2024-05-06 kl 17:30 - 20:00  
Provningsledare Öppetvin gruppen  
Pris 300 SEK  

Nyhetprovning - Öppetvin 6/5

Äntligen dags för nyhetsprovning igen, Björn väljer vinerna, missa inte detta!


Välkommen till Kviberg
Hur hittar ni dit? Mycket enkelt!!!

Ta spårvagn 11, 7, eller 6 till hållplats Kviberg, gå upp till övre Kaserngården så ser ni Kvibergs Kantin framför er när ni följer den högre vägen upp

Vi hoppas så klart att se er som brukar komma plus massor med nya deltagare, vi kommer starta 17:30, efter majoritetens önskemål.

/Styrelsen och Öppetvin-gänget

Observera, vi behöver som vanligt veta att ni har giltigt medlemskap, eftersom vi inte har tryckta medlemskort längre, så vill vi gärna se att ni kan visa erat inloggade "mina sidor"  på telefon.
 
Plats: Kvibergs Kantin, Övre Kaserngården 12
Datum/tid: 2024-06-05
kl 17:30 - 20:00   
Pris: 300 SEK  (provning av 8 st viner, inkl middag)
Pris för välkommen gäst 400 SEK
 
Första måndagen varje månad (feb-jun, sep-dec) träffas vi under lättsamma former och provar åtta nya viner, samtidigt som vi får smaka restaurangens fantastiska måltider. 

Dörrarna öppnas kl 17.30 och sista insläpp är kl 19.00, eller när lokalen är fullsatt (ca 130 deltagare). Det är ingen föranmälan till denna provning, utan det är först till kvarn som gäller. Det går jättebra att ta med sig gäster på dessa provningar.

Vinlistan presenteras ej i förväg utan erhålles vid betalning. Betalningen sker vid ankomst till provningslokalen, observera att vi inte har möjlighet att ta kort, utan vi föredrar betalning via Swish, men det går också med kontant betalning med medtag då gärna jämna pengar, så går kön fortare.
Varmt välkomna!

Ge bort/bli medlem i Munskänkarna

Få vintidningen In Vino , träffa vinintresserade människor och framför allt: lär dig mer om vin!

Förmåner

  • Tidningen In Vino – 6 nr per år
  • Löpande utskick av vinrecensioner
  • Vinprovningar
  • Kursverksamhet

Medlemsavgiften är 425 kr för kalanderåret 2024. Blir du medlem efter den 1 november gäller medlemskapet även nästkommande kalenderår. (Medlemsavgift ej momspliktig.)

Ge bort ett medlemskap!

För att ge bort ett medlemskap, klicka på länken nedan och fyll i uppgifterna. Vi behöver ditt namn och din e-post, samt uppgifterna för din vän. Kom ihåg att ange startdatum för din väns medlemskap, d v s aktiveringsdatum.


Bli medlem nu!
74964a81-46a8-4d3f-b409-a96a012ecb67
0
300
-
-